Logo RV Naarden

Twee web-redacteuren gezocht

Geplaatst op 10-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Heb jij plezier in schrijven? Ben je een beetje handig met websites en een CMS-systeem? Iets betekenen voor de vereniging? En wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws…? Kom dan het webteam versterken.

De redactie van de www.roeinaarden.nl (en Cappie) bestaat uit vier mensen. Brigitte en David gaan na zeven jaar de redactie verlaten en dat geeft ruimte voor nieuwe mensen die het leuk vinden om wat voor de vereniging te redacteurgezocht2017betekenen. Samen met Willem en Bregtje vorm je een goed geoliede machine die naast hun werk gewoon af en toe een stukje plaatsen, maandelijks de nieuwsbrief samenstellen, en af en toe urgentie een pushbericht naar 338 telefoons sturen.  Ennûh…. zeven jaar onderdeel blijven van de redactie hoeft echt niet.

Kost het veel tijd? Ach tijdens de herfst en de winter misschien een half uurtje per week. En in de lente en de zomer misschien een uurtje. Beetje afhankelijk van het nieuws zeg maar. Uiteraard krijg je een mini-wegwijs-opleiding. Al met al heel overzichtelijk. Maar…. bedenk voor een beetje roeier is de website wel informatie bron nummer één!!

Interesse? Mail naar eitcader.[antispam].@roeinaarden.nl of schiet Willem, Bregtje, Brigitte of David even aan.

 


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube