Logo RV Naarden

Jeugdbestuur

 
 

Voor alle jeugd- en juniorleden

Het jeugdbestuur organiseert één keer in de maand een activiteit voor alle jeugd- en juniorleden. Elke maand proberen we wat nieuws te bedenken, waardoor er veel afwisseling is. Ons doel is dat alle jeugd- en juniorleden elkaar ook zien buiten de uurtjes roeien en elkaar hierdoor nog beter leren kennen, wat voor een leuke sfeer zorgt op de roei! Daarnaast organiseert het jeugdbestuur in de zomervakantie een roeikamp.

In onze vergaderingen maken wij een overzicht van plannen voor het hele jaar en per maand worden 2 à 3 weken van tevoren de activiteiten bekend gemaakt. Dit gaat door middel van posters op de roei en updates op de Facebookpagina voor de jeugd. Ook komt al deze informatie in een Jeugd-Nieuwsbrief te staan.

 

Vragen of idee├źn?

Je kunt ons vinden op onze Facebookpagina. We proberen met deze pagina en met de nieuwsbrief ook feedback te ontvangen van de jeugd. Jullie mogen ideeën doorgeven over bijvoorbeeld welke film gedraaid wordt op een filmavond. Heb je nog vragen? Mail ons dan gerust op ruutsebdguej.[antispam].@roeinaarden.nl. Wil je liever persoonlijk contact, dan kan je ook een van ons bellen.

 
jb-2023-2024 2
 

Jeugdbestuur 2022-2023

Voorzitter: Nadya Hehenkamp - Vice voorzitter: Tije Korteweg -
Secretaris: Leonoor van der Lem - Penningmeeter: Ruben Mos -
Media coördinator: Max Driessen - Evenement coördinator: Dieuwertje Rosendahl

 
Jeugd in societeit
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube