Logo RV Naarden

Clubtenue

 

Het officiele verenigingstenue bestaat uit een blauwe broek en een wit shirt, beide voorzien van een geel/wit/gele bies op de zijkant, dan wel een roeipakje in gelijke kleuren. Op de rugzijde is de kleding ter hoogte van de oksel voorzien van een embleem in blauw in de vorm van de vesting Naarden met een diameter van 25 cm. Op de voorzijde van  het shirt staat op de linkerborst het logo van de vereniging afgebeeld met een breedte van 8 cm. De kleuren van het tenue benaderen Pantone 286 (blauw) en Pantone 116 (geel). 

wedstrijd-clubkleding-rv-naarden
Allard friso
 

Clubtenue bestellen

Clubkleding kan twee keer per jaar worden besteld en betaald via de verenigingspagina in de webshop van Powerhouse Sport. Zodra de webshop open is, wordt dat via deze website en op posters in de sociëteit aangekondigd. Voor meer informatie over bestellen bij de webshop, moeten leden wel ingelogd te zijn.

 log in 

 
 
recreanten-tenue-rv-naarden

Vragen?

Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar de Commissie Roeikleding.

Roeikleding wedstrijdroeiers

Wedstrijdroeiers roeien uitsluitend in het officiële lichtblauwe clubtenue van RV Naarden. Wedstrijdkleding moet uniform gedragen worden. Vanaf 100 meter afstand moet de kleding er eenvormig uitzien. Kies collectief voor een korte/lange broek en korte/lange mouwen. Naast trainingskleding heeft een wedstrijdroeier de volgende kleding nodig: 

 • Een wedstrijdpakje, dan wel een los shirt en broek in de clubkleuren van Naarden (de keuze voor pakje of losse shirt/broek, moet echter door de hele ploeg gemaakt worden. Junioren roeien meestal in een pakje, veteranen in shirt en broek).
 • Een wit T-shirt met korte mouwen, een wit T-shirt met lange mouwen en een wit thermoshirt met lange mouwen. 
 • Een zwarte (lange) hardlooplegging of een korenblauwe lange broek. Ook deze keuze moet per ploeg worden gemaakt.
 • Een nylon oproei-jack zonder voering. 
 • Onder een korte broek mag een donkerblauwe of zwarte thermobroek worden gedragen.
 • Onder een shirt mag een wit thermoshirt of T-shirt gedragen worden. Andere kleuren dan wit zijn als ondershirt niet toegestaan.
 

Roeikleding recreanten

Voor recreatieroeien zijn er geen kledingeisen. Let wel op de zichtbaarheid op het water, het oranje lapje. Verder is allerhande sportkleding bruikbaar, vooropgesteld dat: 

 • De kleding strak zit, om te voorkomen dat de handen en riemen blijven haken.
 • Lange mouwen lang zijn, om er voor te zorgen dat de polsen en daarmee handen warm blijven. Er zijn ook losse mouwen te koop, die onder het shirt gedragen kunnen worden.
 • T-shirts voldoende lang zijn, zodat de rug altijd bedekt is. Er zijn roei- en fietsshirts te koop met een extra lang rugpand.
 • De sportschoenen smalle hakken hebben, zodat ze in de voetenborden passen. Voor het roeien in boten met schoenen zijn kunststof slippers erg handig.
 • Naast wedstrijdkleding verkoopt Powerhouse Sport ook een ruim assortiment Naarden-roeikleding voor recreatief gebruik.

Bij toertochten wordt geadviseerd om als ploeg in clubtenue te varen.

 
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube