Logo RV Naarden

Koppelcup

 

Misschien wel het gezelligste jaarlijks terugkerende roeievenement is de Koppelcup. Duo’s (partners) strijden jaarlijks om de Koppelcup. Maar je hebt ook broer/zus prijzen, de Vazomodo-prijs (VaderZoonMoederDochter) en voor zogenaamde 'groot-afnemers' de Doppelkoppel. Dit gezellige evenement staat in principe open voor alle leden van RV Naarden. De belangrijkste voorwaarde voor deelname is dat je op deze dag een wedstrijdkoppel vormt met een gezinslid of partner waarmee je samenwoont. En dat deze belangrijke voorwaarde veel creativiteit oproept, blijkt ieder jaar opnieuw. Oma's die met hun kleinkind roeien etcetera. Het evenement wordt afgesloten met een inmiddels historische gezamenlijke maaltijd. Alles bij elkaar dus een niet-te-missen-evenement voor jong(er) en oud(er). 

 
DSC 0448
 
IMG 7572
 

Informatie

Wil je meedoen? Meld jouw koppel dan snel aan zodra de inschrijving openstaat. Houd daarvoor de berichten op de website in de gaten! Voor meer informatie stuur je een e-mail naar de organisatie: Heleen Helleman,  Robert Jan Van Nouhuys of Hans Faddegon.

Agenda evenementen

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria
 

Duo's

Een duo vorm je met je partner of met een familielid. Elk duo kan zelf kiezen voor het boottype, waarmee het de meeste kans denkt te maken. Dat kan een C-boot zijn, of een gladde boot, dubbel of boord. Voorwaarde is dat deelnemende duo's de Doldruk op hetzelfde adres krijgen. Dus man/vrouw, moeder/zoon, opa/kleinzoon, twee zussen, bedenk het maar.

Grootafnemers

Ben je met vier familieleden die roeien? Leuk! Regel een stuur en doe mee in een vier, glad of C-boot. Wie weet winnen jullie de Doppelkoppel! Grootafnemers hoeven de Doldruk niet op een adres te ontvangen.

VaderZoonMoederDochter

Ouders met minimaal twee van hun kinderen worden uitgedaagd om mee te dingen naar de VaZoMoDo-prijs.

 
DSC 0553
 

RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube