Logo RV Naarden

Help jij mee bij de Open Havendagen!

Geplaatst op 11-03-2023  -  Categorie: Coastal

De dagen lengen, we kunnen binnenkort ook weer s’avonds het water op. Zodra de hijsinstallatie van de Zephyr getest is, wordt de Zephyr overgeroeid en weer toegevoegd aan de vloot in Huizen.op Het waterseizoen start op zaterdag 22 april met de de 1ste Open Havendag van onze jachthaven ’t Huizerhoofd. RV Naarden presenteert zich aan de ligplaatshouders en andere gebruikers van de jachthaven. Jos Pape vertelt over de TWAC, zijn atlantische oversteek. Zeilers kennen deze route ook, dat levert vast mooie gesprekken op. Maar we hebben ook jouw hulp nodig om op deze dag voorlichting te geven over coastal roeien.

46e86414-ce41-4a67-be5e-d92d164ae2e6 3

Aanmelden als vrijwilligers op 22 april
Geef je asjeblieft snel op via de mail: coastal@roeinaarden.nl , want het is zo 22 april en met weinig roeiers kom je niet ver. De voorpret is minstens de helft van alle plezier. En het is te leuk om achteraf na te praten over het overweldigende succes dat wij dan ongetwijfeld van deze dag gemaakt hebben.

Wedstrijden en toertochten
De Coastal commissie heeft de ambitie om deel te nemen aan wedstrijden en toertochten. Heb jij nog geen wedstrijdploeg, maar wel de ambitie en zin om een coastal wedstrijd mee te doen? Kijk dan op de wedstrijdkalender van de KNRB. 
Daarnaast willen we uitzoeken of langere roeitochten voor ons haalbaar zijn. Vanuit Huizen naar Katwoude of tochten van de roeibond in Dordrecht. Meld je aan via een mail: coastal@roeinaarden.nl  

Meer lezen
Weet je dat er op de site heel veel nuttige informatie staat die ook geldt voor coastal roeien? Bij voorbeeld over onderkoeling
Ook in de openbare bibliotheek vind je veel informatie over coastal roeien bij RV Naarden. 

De Open Havendag is op zaterdag 22 april van 12:00 tot 17:00 uur in jachthaven ’t Huizerhoofd, Ambachtsweg 65, 1271 AL in Huizen.

img-20200919-wa0013


RV Naarden

Thierensweg 1

1411 EW Naarden

t: +31 (0)35 6940 452

Social Media

Facebook

Webcam

YouTube